VÍZPARTI, PANORÁMÁS NYARALÓ ELADÓ

Balatonakarattya, Veszprém vármegye

Ár
370 millió Ft
Telekméret
1850 nm
Telek szélesség
18,5 m
Beépíthetőség
10 %
Építménymagasság
4,5 m
Építési övezet
Üh 3
Telek szélessége
18,5 m
Telek nagyság
1850 m
Beépíthetőség
10 %
Víz
van, telken belül
Villany
van, telken belül
Csatorna
van, telken belül

LEÍRÁS

Exkluzív lehetőség Balatonakarattyán!

Eladásra kínálunk egy lenyűgöző 1850 nm-es telket, mely páratlan vízparti elhelyezkedéssel és lélegzetelállító panorámás kilátással rendelkezik.

Ez a telek ideális választás azoknak, akik szeretnének élvezni mindent, amit a Balaton kínál. Csupán átlépve a kertkapun, közvetlenül a vízparton találjuk magunkat, így a tó nyújtotta lehetőségekhez könnyedén hozzáférhetünk.

A jelenlegi helyszínen egy felújítadnó HÁZ található, azonban örömmel tájékoztathatjuk Önt, hogy már megtörtént a tervezés és az engedélyeztetés egy 246 nm-es nyaraló számára (2022 augusztusában). Ez azt jelenti, hogy Önnek már csak az építéshez kell hozzákezdenie.

A telek beépíthetősége 10%, ami kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megvalósítsa álmai otthonát vagy nyaralóját. A víz, villany és csatorna már rendelkezésre állnak a telken belül, így a beköltözés és a kényelem szempontjából semmilyen akadály nincs.

Az építmények maximális magassága 4,5 méter lehet, az építési övezet pedig Üh 3. A telek szélessége 18,5 méter, ami tág lehetőségeket nyújt a tervezés szempontjából.

Az előtte lévő part kövezett és NÁDMENTES, ezáltal optimális használatot és a páratlan kilátás élvezetét biztosítja.

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy részletekben is tájékoztathassuk és segíthessünk az új otthona vagy nyaralója megtervezésében. Ígérjük, hogy professzionális ingatlanközvetítőként minden szükséges információval ellátjuk Önt, hogy megalapozott döntést hozhasson.

Keressen bizalommal:

Janovszky Barbara

+36 70 3908042

info@janovszkyingatlan.com

Lépjen velünk kapcsolatba!

10 + 8 =

Janovszky Barbara

Ingatlanközvetítő
+36-70-390-8042
info{at}janovszkyingatlan.com