SZOLGÁLTATÁSAINK

Csapatunk célja, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtson azoknak, akik lakó- és kereskedelmi célú ingatlan szolgáltatást keresnek, olyan ingatlanokra összpontosítva, amelyek a legjobb értéket nyújtják, és kiszolgálják ügyfeleink igényeit. Saját ingatlanforgalmazó cégünket megalapítva elköteleztük magunkat és magas szintű szolgáltatást nyújtunk mind a magyarországi, mind a nemzetközi ingatlanpiaci körökben.

INGATLANKÖZVETÍTÉS

Számunkra az ingatlanközvetítés nem csupán az ingatlan sikeres értékesítését jelenti, hanem ennél sokkal többet, ez egy komplex folyamat. Az ingatlan eladásra való felkészítése mellett nekünk az emberi kapcsolatok minősége az eladó és a vevő irányába is esszenciális, célunk az ő teljeskörű elégedettségük, a figyelem központjában ők állnak. Mi feltérképezzük a tulajdonos és a vásárló igényeit, céljait, mert nekünk fontos, hogy az ő elvárásaikat váltsuk valóra. Tanácsot, javaslatokat nyújtunk azzal kapcsolatosan, mely tényezők, dolgok segíthetik az ingatlan gyors és kedvező áron való értékesítését. HomeStaiging és lakberendező szaktudásunkat is sikeresen alkalmazzuk a folyamatban. Segítünk a minőségi ingatlan fotózáshoz való megfelelő és szükséges előkészületeket megteremteni. Igény esetén profi ingatlan fotóst is biztosítunk. A fotók mellett lényeges, hogy a hirdetési szöveg is professzionális legyen, ezt is elkészítjük. Szükség esetén jogi szakembert is ajánlunk. A folyamatot végig nyomon követjük, teljes körűen tájékoztatva ügyfeleinket az érdemleges pontokról, A közvetítés végső eredménye az eladó pénzügyi és időbeli elégedettsége, valamint a vevő álom otthonra illetve befektetési lehetőségre való találása, s mindez egy kellemes, megbízható környezetben.

INGATLANT KERESŐK SZÁMÁRA

Az egyedi igényeknek megfelelő ingatlan keresése

 • vásárlás (saját használatra vagy beruházás),
 • bérlés,
 • vagy egyéb hasznosítás

céljából.

INGATLANTULAJDONOSOK SZÁMÁRA

 • Ingatlan értékesítése
 • Ingatlan bérbeadása
 • Home Staging
 • Egyéb hasznosítás

Egyedi ajánlatunkért vegye fel velünk bizalommal a kapcsolatot, örömmel állunk rendelkezésére!

LAKBERENDEZÉS

Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk szeretettel, akik otthonukban, irodájukban, üzletükben az álmaik megvalósítására vágynak.  3D látványtervekkel kiegészítve egy teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mely az alaprajzi tervezéstől az utolsó kiegészítő beszerzéséig, elhelyezéséig terjed.

A tervezés menete

Interjú – Felmérés – Árajánlat adás és szerződéskötés – Koncepció és vázlatterv – Látványterv – Kiviteli terv – Tervezői művezetés – Projektzárás

Első körben a Megrendelővel személyesen  átbeszéljük az elképzeléseket, egyedi igényeget, projekt célokat határozunk meg ügyfelünkkel.

 • Vezetjük az ügyfelünket a folyamatban.
 • A terek kihasználását vizualizáljuk, vázlatokat/terveket készítünk.
 • Anyagokat és bútorokat keresünk és találunk.
 • Ütemtervet állítunk össze.
 • Költséget becsülünk és figyelünk.
 • Nyomon követjük a kivitelezés folyamatát.
 • Koordináljuk és felügyeljük a szakágak munkáját.
 • Ügyfélelégedettséget a projekt teljes hosszán szem előtt tartjuk.

HOME STAGING – CSOMAGOK

Home staging tanácsadás

Ezt a csomagunkat azoknak ajánljuk szeretettel, akik egy tartalmas home staging-tanácsadásra vágynak, azoknak akik minimális ráfordítással szeretnék a maximumot kihozni ingatlanuk értékesítéséből  /eladás-kiadás /. Ez esetben fontos, hogy az adott ingatlan jó állapotú legyen, valamint a tulajdonos motivált legyen az előre részletes lista alapján meghatározott teendők elvégzésében.

 • Előzetes információk bekérése alapján felkészülés az ingatlanból, annak elemzése.
 • Személyes konzultáció – home staging tanácsadás max. 3 óra időtartamban / helyszín felmérése, eredményes konzultáció az egyedi igényekkel, valamint az ingatlanban rejlő potenciálokkal, a célcsoport meghatározásával és az aktuális ingatlan piaci viszonyokkal kapcsolatosan.
 • Írásos emlékeztető, beszerzési lista készítése a tulajdonos számára /a szükséges bútorokról, kiegészítőkről/, valamint tevékenységi lista készítése a tulajdonos által elvégzendő feladatokról /lista alapján a szükséges dolgok beszerzése, az ingatlannal kapcsolatos meghatározott feladatok elvégzése, annak előkészítése a fotózásra/.
 •  A felkészítés folyamata közben esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan szívesen konzultálunk, megtekintjük az eredményt.

Ár: 90.000,- Ft  50 m2-ig, 50-100 m2 között 120 000 Ft, 100 m2 felett egyedi ajánlat szerint az ingatlan állapotát és méretét figyelembe véve

Home staging-classic

Ezt a csomagunkat azoknak ajánljuk szeretettel, akik igényes, széles körű home staging szolgáltatásban kívánnak részesülni, akik jó állapotú ingatlannal rendelkeznek, és annak eladásából illetve kiadásából a lehető legtöbbet szeretnék profitálni, s mindezt a lehető legkevesebb energiabefektetéssel. Azoknak, akik a személyes konzultáció alkalmával elmondják, hogy mit szeretnének, mi pedig szakmai tapasztalatunkkal, kreatívitásunkkal és aktivításunkkal segítünk a célok pontos felállításában és megvalósításában. Munkánk gyümölcseként az eladásra illetve kiadásra felkészített ingatlan készen áll a profi fotók és a profi hirdetési szöveg elkészítésére, majd a sikeres eladásra/ kiadásra!

A home staging szolgáltatásunk tartalmazza a home staging tanácsadás teljes tartalmát, azon felül még a következőket:

 • A profi hirdetési szöveg, marketing anyag elkészítése.
 • Az ingatlan felkészítése a profi enteriőrfotózásra, annak stylingolása. A fotózáson való részvétel.
 • Enteriőr fotózás megszervezése (az ár NEM tartalmazza a profi enteriőr fotókat)
 • Emlékeztető lap készítése.

Ár:  4500  Ft / m2 az ingatlan méretének és állapotának függvényében.

Home staging-extra

Ezt a bútor bérléssel egybekötött home staging csomagunkat azoknak ajánljuk szeretettel, akik bútorozatlan, üresen álló ingatlannal rendelkeznek, de a sikeres eladás-kiadás érdekében szeretnék a vevőknek megmutatni az ingatlanukban rejlő maximális potenciált. A vásárlók 96%-a nem lát a térben, emiatt meg kell teremtenünk számukra a lehetőséget, hogy a valós méreteket el tudják képzelni, átláthatóvá tenni részükre a helyiségek szerepét és a kínálkozó méreteit. Az érdeklődőből ahhoz hogy gyorsan és könnyedén Vásárló váljék, annak egyik alap feltétele – különösen egy üres ingatlan esetében-, hogy amikor belép a kínált ingatlanba, akkor már az első és egyben döntő pillanattól kezdve otthon érezze magát, lássa a térben rejlő lehetőségeket, bemutatva neki a helyiségek funkcióit, szépségeit. Fontos, hogy a harmonikusan és funkcionálisan átlátható lakás/ház azonnal elindítja a vevő fantáziáját, beleszeret az ingatlanba, így szívesen fog egy kedvező ajánlat tenni.

A home staging-extra szolgáltatásunk tartalmazza a home staging tanácsadás és a home staging szolgáltatás teljes tartalmát, azon felül még a következőket:
Méretarányos alaprajz elkészítése.
A bútorozási lista elkészítése, és annak beszerzése.

Ár: A bérlés árától függetlenül a szolgáltatás díja 5500 Ft / m2 100 m2-ig, a felett egyedi ajánlat szerint.

Lépjen velünk kapcsolatba!

3 + 8 =

Janovszky Barbara

Ingatlanközvetítő
+36-70-390-8042
info{at}janovszkyingatlan.com