RÓLUNK

Csapatunk célja, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtson azoknak, akik lakó- és kereskedelmi célú ingatlan szolgáltatást keresnek, olyan ingatlanokra összpontosítva, amelyek a legjobb értéket nyújtják, és kiszolgálják ügyfeleink igényeit. Saját ingatlanforgalmazó cégünket megalapítva elköteleztük magunkat és magas szintű szolgáltatást nyújtunk ming a magyarországi, mind a nemzetközi ingatlanpiaci körökben.

Számunkra az ingatlanközvetítés nem csupán az ingatlan sikeres értékesítését jelenti, hanem ennél sokkal többet, ez egy komplex folyamat. Az ingatlan eladásra való felkészítése mellett nekünk az emberi kapcsolatok minősége az eladó és a vevő irányába is esszenciális, célunk az ő teljeskörű elégedettségük, a figyelem központjában ők állnak.

Mi feltérképezzük a tulajdonos és a vásárló igényeit, céljait, mert nekünk fontos, hogy az ő elvárásaikat váltsuk valóra. Tanácsot, javaslatokat nyújtunk azzal kapcsolatosan, mely tényezők, dolgok segíthetik az ingatlan gyors és kedvező áron való értékesítését. HomeStaiging és lakberendező szak tudásunkat is sikeresen alkalmazzuk a folyamatban.

Segítünk a minőségi ingatlan fotózáshoz való megfelelő és szükséges előkészületeket megteremteni. Igény esetén profi ingatlan fotóst is biztosítunk. A fotók mellett lényeges, hogy a hirdetési szöveg is professzionális legyen, ezt is elkészítjük. Szükség esetén jogi szakembert is ajánlunk. A folyamatot végig nyomon követjük, teljes körűen tájékoztatva ügyfeleinket az érdemleges pontokról.

A közvetítés végső eredménye az eladó pénzügyi és időbeli elégedettsége, valamint a vevő álom otthonra illetve befektetési lehetőségre való találása, s mindez egy biztonságos kellemes, megbízható környezetben.

Fontosnak tartjuk a széleskörű hálózatépítés és az innovatív marketing technikák alkalmazását is az luxus ingatlanok eladásakor vagy vásárlásakor.

PROFILUNK

INGATLANT KERESŐK SZÁMÁRA

Az egyedi igényeknek megfelelő ingatlan keresése

  • vásárlás (saját használatra vagy beruházás),
  • bérlés,
  • vagy egyéb hasznosítás

céljából.

INGATLANTULAJDONOSOK SZÁMÁRA

  • Ingatlan értékesítése
  • Ingatlan bérbeadása
  • Home Staging
  • Egyéb hasznosítás

Kérje egyedi ajánlatunkat szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Lépjen velünk kapcsolatba!

9 + 6 =

Janovszky Barbara

Ingatlanközvetítő
+36-70-390-8042
info{at}janovszkyingatlan.com