PARLAMENTHEZ és DUNÁHOZ KÖZELI LAKÁS ELADÓ

Budapest, V. kerület

Ár
199 millió Ft
Alapterület
112 nm
Terasz
14 nm
Szobák
3
Ingatlan állapota
felújított
Épület felújításának éve
2008
Komfort
duplakomfortos
Hűtés-Fűtés
mennyezeti hűtés-fűtés
Erkély
14 nm
Emelet
2
Kilátás
utcai
Lift
van
Tájolás
déli
Tároló
Van hozzá + 6 nm-es tároló

LEÍRÁS

Kivételes lehetőség a Budapest V. kerületében: Elegáns 3 szobás lakás a Garibaldi utcában

Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt a lenyűgöző, 112 négyzetméteres, 3 szobás lakást, mely kitűnő helyen található Budapest szívében, a V. kerületben, a Garibaldi utcában. Az ingatlan csupán egy rövid sétára található a Parlamenttől és a Dunától, így kiemelkedő elhelyezkedése garantálja a városi élet pezsgésének közelségét.

  • Elhelyezkedés: A lakás egy 2008-ban teljesen újjáépített épületben található, a 2. emeleten, melyhez lift is tartozik. Az épület reneszánsz stílusjegyeket visel, modern elemekkel kombinálva, és üveglifttel rendelkezik. A déli fekvésnek köszönhetően természetes fény önti el az ingatlant.

  • Méret és kényelem: A lakás tágas és világos, 112 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, melyhez egy 14 négyzetméteres terasz és egy 6 négyzetméteres tároló is tartozik. Duplakomfortos kialakítása kényelmes életet biztosít a lakóknak, míg a mennyezet hűtés-fűtés rendszer optimális klímát teremt minden évszakban.

  • Kényelmi szolgáltatások: Az ingatlanhoz 24 órás portaszolgálat tartozik, ami tovább növeli az otthon biztonságát és kényelmét.

  • Befektetési lehetőség: Az ingatlan ideális lehetőséget kínál befektetőknek is, tekintve kiváló elhelyezkedését és a környék folyamatosan növekvő értékét.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegyen egy lépést a budapesti belvárosi életstílus felé!

Keressen minket most, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző ingatlant!

Janovszky Barbara

+36 70 3908042

info@janovszkyingatlan.com

Lépjen velünk kapcsolatba!

3 + 12 =

Janovszky Barbara

Ingatlanközvetítő
+36-70-390-8042
info{at}janovszkyingatlan.com