ELADÓ TELEK a II. kerületben, KIEMELT ZÖLDÖVEZETBEN

Budapest, 2. kerület Szemlőhegy

Ár
349.900.000 Forint
Telekterület
1231 nm
Beépíthetőség
15 %
Kilátás
panorámás
Beépíthetőség
15 %
Szintterületi mutató
0,4
Bruttó szintterület
492,4
Kilátás
panorámás
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van

LEÍRÁS

Eladó Fejlesztési Terület a Szemlő-hegyen, a 2. kerületben!

Elhelyezkedés és Környezet: Az ingatlan Budapest egyik legkeresettebb és legkedveltebb részén, a Szemlő-hegyen található. A kitűnő infrastruktúrával rendelkező, kiemelt zöldövezeti terület ideális családi- vagy ikerház építésére. A Rózsadomb Center és a híres Daubner Cukrászda közelében, elegáns lakókörnyezetben fekszik.

Telek adatok:

Méret: 1231 nm
Tájolás: Mátyás-hegy felé gyönyörű panoráma
Övezeti besorolás: Lk-2/Sz-24
Beépíthetőség: 15%
Szintterületi mutató: 0,4
Maximális építménymagasság: 7,5 m
A beépítési mutatók alapján: bruttó ~492 nm alapterületű felépítmény építhető, szintenként bruttó~184 nm alapterülettel.
Engedélyezett lakások száma: maximum 2 lakásos társasház

Kiváló Elhelyezkedés: Az ingatlan a Szemlő-hegyi barlangtól néhány percre található, és remek közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik: a 29-es és 111-es buszjáratokkal könnyen megközelíthető. A Pitypang utcai Általános Iskola, a Móricz Zsigmond Gimnázium, több étterem, gyógyszertár és bevásárlóközpont is csupán 2-3 perc autóval elérhetők. A környéken számos kirándulási lehetőség, kilátók és a Budai-hegység neves barlangjai is könnyen megközelíthetők.

Telek Jellemzői: A telek kialakult növényzettel és fákkal övezett, jelenleg egy kisebb alapterületű bontandó épület található rajta. A terepadottságoknak és a panoráma felé tájolt enyhe lejtésnek köszönhetően csendes fekvésű, gyönyörű kilátással rendelkező épület elhelyezésére van lehetőség.

Infrastruktúra:
 A környék jól ellátott, a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyen elérhetők. A jó tömegközlekedés és az autóval is gyorsan elérhető főbb utak biztosítják a kényelmes közlekedést.

Ez a kivételes fejlesztési terület ideális választás mindazok számára, akik egy elegáns, zöldövezeti környezetben szeretnének új otthont építeni Budapest egyik legszebb részén.

Érdeklődés esetén keressen bizalommal!

Janovszky Barbara

+36 70-3908042

info@janovszkyingatlan.com

Lépjen velünk kapcsolatba!

8 + 14 =

Janovszky Barbara

Ingatlanközvetítő
+36-70-390-8042
info{at}janovszkyingatlan.com