KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG, IKERHÁZ MINDKÉT FELE ELADÓ!
BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ!

Remeteszőlős és a II/a. kerület határán

Ár
339 millió Ft
Alapterület
440 nm
Telekméret
734 nm
Szobák
8 + 2 fél
Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001-2010 között
Épület szintjei
3
Komfort
luxus
Légkondícionáló
van, hűtő-fűtő klíma
Fűtés
gázkazán, cserépkályha, klíma
Napelem
van - 14KW
Fürdő és wc
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépített
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - ár tartalmazza
Szigetelés
van
Energiatanúsítvány

LEÍRÁS

KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG, IKERHÁZ MINDKÉT FELE ELADÓ!
BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ!

REMETESZŐLŐS egyik legszebb részén, a II. KERÜLET HATÁRÁTÓL NÉHÁNY SZÁZ MÉTERE, hegyvidéki környezetben, megújuló energiát is felhasználó (NAPELEMEKKEL felszerelt), összesen 440 nm számított alapterületű, szeparáltan használható, IKERHÁZ MINDKÉT FELE, 734 nm-es, két utcafrontos telekkel eladó!

Remeteszőlős különlegesen szép természeti környezetben fekvő, barátságos település, melyet erdő vesz körbe, amely nemcsak pihentető sétákra, kirándulásokra, közösségi programokra ad lehetőséget, hanem kristálytiszta levegőt is biztosít az itt élők számára.

Az épületben két hasonló méretű és funkciójú ikerház fél található, ami alkalmassá teszi KÉT GENERÁCIÓ vagy BARÁTI CSALÁDOK együtt költözését is, vagy az ingatlan egyben történő megvásárlása – az egyikházban lakva, a másik házat kiadva -, BEFEKTETÉSKÉNT VALÓ kezelését is!

Az ikerház mindkét fele korszerű épületgépészeti megoldásokkal rendelkezik, az alacsony fenntartási költségekről a Viessmann típusú gázcirkó, a nappali szinten található, épített cserép kandalló, az éves szaldó elszámolású újonnan telepített napelemek és az esővizet összegyűjtő ciszternából működő automata öntözőrendszer is gondoskodnak.

A 2008-ban felépítésre került két ikerházfél – az utca fele néző, dél-délnyugati tájolású elemre történt jelentős ráfordításoknak köszönhetően, a tájolás és az alaprajzi elrendezés eltérései mellett -, jelentősen különbözik egymástól, a minőség és használhatóság szempontjából is.

AZ UTCA FELÉ NÉZŐ, FELÚJÍTOTT HÁZ BEOSZTÁSA:

A legalsó szinten a nagyméretű dupla garázs mellett, háztartási / gépészeti helyiség, egy merülő dézsával is rendelkező, 8 személyes finn szauna is található, az előkészített kondi szoba mellett, amit egy praktikus tároló és egy további extra biztonságos tároló helyiség egészít ki. A garázsban kialakításra került az elektromos autók részére a 3 fázisú gyors töltő állomás valamint itt található a 10 kW-os, szaldós elszámolású napelem rendszer invertere is.

A 2022-ben teljesen megújult nappali szintre az alsó szintről kényelmes lépcső vezet.
A felújítás során az egy légtérben található nappali – étkező – konyha tér teljesen megújult – a festés és padlóburkolat cserén kívül -, vadonatúj, matt szürke színű, szigetes kialakítású konyhabútor került beépítésre, MIELE és AEG konyhagépekkel, kétfelé nyíló LIEBHERR hűtővel, a hozzá illeszkedő méretre gyártott, akár 10 fő kényelmes leültetését is lehetővé tevő étkező asztallal.
Az épített cserépkandallóval is rendelkező nappaliból közvetlenül elérhetjük az elektromos mozgatású napellenzővel is felszerelt, kényelmes méretű teraszt is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a szemközti dombos, fás területre.
Ezen a szinten találunk még egy szintén teljesen felújított, épített zuhanyzóval rendelkező fürdőszobát valamint egy külön (vendég) mosdót.

Az emeleti szint a megemelt (~1,75 m) térdfalnak köszönhetően, gyakorlatilag teljes értékű lakószintként, kényelmesen használható, az eredetileg 4 hálószobás elrendezés átalakításra került, a szülői hálószoba saját sminkelő asztallal és szekrényekkel berendezett saját gardróbhelyiséget kapott, így további két hálószoba érhető el jelenleg, külön és mosdó és külön gardróbhelyiség mellett. A fürdőszoba is teljesen megújult, 2 személyes masszázs kád, dupla mosdó is beépítésre került.

A kényelmes és biztonságos használhatóság érdekében az „okosház” rendszer is kiépítésre került, minden helyiség hőmérséklete külön, távolról is szabályozható, valamennyi villanykapcsoló, a biztonsági (páncél) redőnyök és az épületet körülvevő (~80 méter hosszú) LED RGBW világítással együtt. Az épület lakószintjein – a nagy teljesítményű napelemek optimális kihasználását szem előtt tartva -, új hűtő – fűtő klímák is felszerelésre kerültek.

A külső tér is modernizálásra került, új kovácsoltvas korlátok kerültek felszerelésre, az utcafronti kerítés újjáépítésre került, szürke színű elegáns megjelenésű alumíniumborítást kapott.

A HÁTSÓ KERT FELÉ NÉZŐ HÁZ BEOSZTÁSA:

A kertkapcsolatos ikerházfél két irányból is megközelíthető a két utcafronttal rendelkező, emelkedő terepszintű telek adottságaiból kifolyólag, így az utcával egy szintben lévő garázs szint is kényelmesen elérhető, de a felette található – gyalogosan a másik utca felől is megközelíthető – nappali szint is rendlelkezik közvetlen terasz és kertkapcsolattal.

A legalsó szinten a garázs mellett egy nagyméretű tároló (gardróbnak is használható), és a háztartási helyiség funkciót is betöltő, gépészeti helyiség található, a nappali szintre kényelmes lépcső vezet.

A középső szint bejárathoz közelebb, a gardrób helyiséggel is kapcsolatos előszoba, a zuhanyzóval rendelkező vendégmosdó kapott helyet, a bejárattal szemben a nappali – étkező – konyha egy térben került kilapításra, amelyet a térelválasztóként is funkcionáló, épített cserépkandalló oszt két részre.
A nappaliból a délután naposabb, emeleti kialakítású terasz, az étkezőből a kerttel egy szintben lévő terasz érhető el.

Az emeleti szint a megemelt (~1,75 m) térdfalnak köszönhetően, gyakorlatilag teljes értékű lakószintként, kényelmesen használható, a három nagyobb hálószoba mindegyike erkélykapcsolattal is rendelkezik, a negyedik (kisebb méretű) helyiségből is kialakítható egy további vendégszoba vagy home office-ként használható dolgozó.
A hálószobákat egy dupla mosdós és káddal épített, ablakos fürdőszoba szolgálja ki.

Tökéletes választás a békés környezet és a természet közelségét kedvelőknek, akik nem szeretnének messze kerülni a belvárostól sem.

Lépjen velünk kapcsolatba!

9 + 4 =

Janovszky Barbara

Ingatlanközvetítő
+36-70-390-8042
info{at}janovszkyingatlan.com